over milou

Een mooie uitstraling, die werkt voor jouw bedrijf

Hi! Ik ben Milou, oprichter en creative director van The Brandstudio.

Een sfeer neerzetten

Iets mooi maken en zó vormgeven dat je je er fijn bij voelt als je er bij in de buurt bent; dat is in het kort mijn missie. Ik geloof echt dat iets dat esthetisch mooi is of waar met aandacht aan gewerkt is je gelukkiger kan laten voelen. Daarom hou ik van het neerzetten van een fijne sfeer. Bijvoorbeeld in mijn interieur, mode, fotografie en illustraties.

Persoonlijk en ambitieus

In mijn werk voor The Brandstudio zie je dat terug. De merken die ik ontwikkel vertellen een verhaal. Dit kan dicht liggen bij de persoonlijkheid van de ondernemer. Maar ook bij de visie en missie van het bedrijf: die stip op de horizon waar je hart sneller van gaat kloppen. Dit zal door je merk zichtbaar worden voor een potentiële klant. En als die op dit gevoel aanslaat, nou, dan heb je die opdracht al voor 90% binnen (en wordt prijs ineens minder belangrijk).


Creatief en strategisch

Ik ben altijd al veel met vormgeving en styling bezig geweest. Mijn creativiteit werd aangewakkerd toen ik in mijn jeugd al middagen lang zat te knutselen en tekenen thuis aan de keukentafel. Met verschillende soorten materialen, pennen en papier vond ik het altijd fantastisch om steeds weer iets anders te creëren. Op de middelbare school was ik vaak in het tekenlokaal te vinden.

Ik heb een enorme zwak voor mooi vormgegeven ansichtkaarten, notebooks en tekenmaterialen.

Na jaren gewerkt te hebben als manager en creatief strateeg bij branding- en creatieve bureaus ben ik in 2017 gaan ondernemen en is The Brandstudio ontstaan.

Neem contact op met milou

Blijf op de hoogte!

YES, STUUR MIJ INS & OUTS

​OVER BRANDING

Binnenkort kun je een leuke nieuwsbrief verwachten! Stay tuned!
Oops, ging even niet goed. Probeer je het even opnieuw?

* Zie privacy policy hier (je gaat akkoord met het ontvangen van mijn marketing- en promotiemateriaal).